Diensten

Onderzoek toonde het in het verleden al aan, maar het feit dat je dit leest bewijst het al eens te meer: een bedrijf zonder website mist veel contactmomenten met (potentiële) klanten. Bovendien kan ik mijn tweede stokpaardje direct van stal halen: een website met een ´onderwerp´, die iets te vertellen heeft, zal vele malen meer succesvol zijn dan een kaal visitekaartje.

ArtCoco is een eenmanszaak, opgericht door Corina Egges. Gericht op starters, omdat ze niet alleen zelf aan den lijve ondervond wat een jong bedrijf allemaal tegenkomt, maar ook deze groep de kans wil bieden een snelle, effectieve site in te richten. Omdat hun middelen beperkt zijn, lopen zij de kans genoegen te moeten nemen met een 'visitekaartje'. ArtCoco biedt voor datzelfde geld een doordachte, goed geplande site die op de markt en toekomst inspeelt.

 

Behoefte aan een eigen website ? Lees dan eerst de Internet marketing checklist door, zodat je zeker weet of en hoe je deze stap gaat nemen. Daarna helpt ArtCoco graag met:

Consultancy/Project Management
ArtCoco kan adviseren op het gebied van Internet marketing, zodat je snel het 'visitekaartje' ontstijgt. Een goede analyse, voordat aan de daadwerkelijke aanwezigheid op Internet begonnen gaat worden, verdien je later dubbel en dwars terug!

ArtCoco werkt regelmatig samen met specialisten op het gebied van content management (systemen waarmee je zelf je website kunt bijwerken), webshops en tekstschrijvers. Dankzij dit netwerk zul je niet snel ´nee´ te horen krijgen als ik zelf iets niet in huis heb. Verder kan ArtCoco zorgen voor digitale fotografie, van professionals of in opdracht, zelfs een cursus op dit gebied behoort tot de mogelijkheden!

artcoco logo

 ArtCoco