Dreamweaver / HTML Training

Het pakket Macromedia Dreamweaver werd door de markt ontvangen als de eerste WYSIWYG* applicatie om web sites mee te bouwen die de onderliggende HTML code netjes behandeld. Wat wil dat nu zeggen? Je kunt nu zeer acceptabele pagina's maken om op een Internet site te plaatsen, zonder persé heel veel kennis van HTML codes te hebben. Inmiddels kunnen zowel sporadische gebruikers als veeleisende webprofessionals met dit pakket prima uit de voeten.

* WYSIWIG: "What You See Is What You Get" - een programma dat de codes verbergt onder een scherm waarin jouw acties meteen laten zien wat het eindresultaat is.

 

 

 

ArtCoco biedt een cursus voor het pakket Dreamweaver, maar zal daarbij juist niet de onderliggende codes uit de weg gaan. Vaak is het namelijk makkelijker te begrijpen wat een pakket doet als je achter de schermen kunt kijken

Een Dreamweaver / HTML training van ArtCoco kan inhouden:

  • algemene inleiding tot HTML
  • algemene inleiding tot Dreamweaver
  • opzetten van een Internet site (evt. met frames)
  • plaatsen van plaatjes en navigatie
  • op de juiste manier opslaan en (met FTP) op Internet plaatsen
  • cursusmateriaal op maat
  • een maand lang telefonisch of e-mail "Dreamweaver helpdesk", voor vragen en problemen (maximaal 2 uur)

Interesse in dit of een ander aanbod speciaal voor u op maat? Neemt u dan contact met ons op, dan kunnen wij op basis van uw wensen en ervaring een programma op maat samenstellen. Trainingen kunnen door maximaal 4 deelnemers bij u op lokatie worden gevolgd. Wij gaan ervan uit dat u beschikking heeft over de vereiste apparatuur en programma's.

Klassikaal verband
ArtCoco verzorgt ook de Advanced Dreamweaver trainingen voor IIRTraining.nl, dus als u voorkeur geeft aan een gevorderde training in klassikaal verband kunt u zich daar ook voor inschrijven.

 

artcoco logo

 ArtCoco